Initiële configuratie van Appvergrendeling uitvoeren

Als u Appvergrendeling wilt gebruiken, moet u deze functie eerst configureren en de geheime code voor de app instellen, als u dat nog niet gedaan heeft.

U kunt de installatiewizard van Appvergrendeling slechts eenmaal starten. U kunt Appvergrendeling later in de app-instellingen configureren.

Zo voert u de initiële configuratie van Appvergrendeling uit:

1. Tik in de onderste tabbladbalk van de Kaspersky-app op Alle functies .
  2. Tik op Appvergrendeling.

Hiermee start u de installatiewizard voor Appvergrendeling.

3. Bekijk de beschrijving van de functie en tik op Volgende.
  4. Schakel toegankelijkheid voor Kaspersky-app in. De app heeft toegankelijkheid nodig om de apps te vergrendelen.

Zo schakelt u toegankelijkheid in:

1. Tik op het scherm met toegankelijkheidsinformatie op Volgende.

Een lijst met apps die zijn geïnstalleerd op uw apparaat wordt geopend.

2. Selecteer Kaspersky-app in de lijst.
    3. Zet de Kaspersky-app schakelaar op AAN.
    4. Bevestig de bewerking door op OK te tikken.
    5. Keer terug naar Kaspersky-app.
  5. Zet in het venster Appvergrendeling de schakelaars voor de apps die u wilt beveiligen op AAN.
  6. Stel een schermvergrendeling in als u dit nog niet hebt gedaan tijdens de eerste configuratie voor Waar is mijn apparaat.

Appvergrendeling is geconfigureerd. U ziet een lijst met apps die met de geheime code zijn beveiligd.